Aineisto- ja tietopalvelu

Musiikkiarkisto on kaikille suomalaisesta tai Suomeen liittyvästä musiikkikulttuurista kiinnostuneille avoin yksityinen keskusarkisto, jonka aineistoihin voi tutustua pääasiassa arkiston tiloissa. Vapaasti verkossa oleva aineistomme on koottu Musiikkiarkiston Open Access -sivustolle.

Tee aineistotilaukset ja tietopyynnöt soittamalla tai lähettämällä sähköpostia toimistoomme. Tietopyyntöjen ja aineistotoimitusten käsittelyaika on vähintään kolme arkipäivää luvista, määrästä ja aineistosta riippuen. Aineiston käyttöä voivat rajoittaa tekijänoikeudet, salassapito, huono kunto tai järjestämättömyys.

Musiikkiarkisto ei lainaa aineistojaan arkiston ulkopuolelle. Aineistoista on mahdollista saada kopioita Musiikkiarkiston harkinnan mukaan käyttöehtositoumusta sekä mahdollisten oikeudenhaltijoiden kirjallisia lupia vastaan. Näiden selvittämiseen kannattaa varata aikaa. Musiikkiarkisto ohjeistaa tarvittaessa lupa-asioissa.

Perimme aineiston toimittamisesta ja työaikakuluista koituvat kustannukset hinnastomme mukaisesti. Näiden lisäksi tekijänoikeudenomistaja saattaa periä käyttömaksuja.